Var är mina virknålar?


Hej o hå och skepp och hoj och bananer i pyjamas och så vidare och det då va.
 
Jag tror jag missbrukar mina bloggord. Po-ta-tis.
Men jag har ingen blogginspiration! Har en massa bilder, men jag har inte tid att blogga.
 
Men jag var ju tvungen att göra ett blogginlägg för att berätta att jag inte har tid att göra några blogginlägg.
 
Bilden är ganska trevlig i alla fall, tog den igår.
 
Jo, rubriken då. Jag var och köpte en massa fint garn idag för att virka fina halsdukar, men jag gick och tappade bort båda mina virknålar nånstans. Skit också.
 
Usch vad jag är tråkig. Trå-kig.
Och det då va.
 

Inreder rummet på skolan


Nu är det minsann fint på vårt rum! Robin städade rummet och gjorde jättefint när jag var och tränade på skolans gym med min korridorskompis Philip. Jätteskön träning, fick svettas ordentligt, kul!
 
Nu sitter jag och Robin och spelar The Sims tillsammans, men jag får ta och laga lite mat tror jag.
 
Usch, vad dagboksaktigt inlägget blev. Det är väl inte så intressant att läsa om vad jag gör egentligen. Men jaja, det är roligt för mig att läsa när jag är 75 och gråhårig.
 
Då ska jag virka och dricka mjölk.
 

This is Öland folkis!Igår drog jag och Robin runt och fotograferade lite på skolan. Man måste ju såklart ha en massa bilder från året! Så igår kväll var det brännboll och jag och Robin satt och tittade på innan vi gick vidare och tog en massa bilder lite här och där. Mysigt!
 
Idag har vi varit ute på utflykt med klasserna nästan hela dagen och sen var det grillbuffé med livemusik. Mysigt det med! Bilder kommer vid annat tillfälle!
 
So long!
 

Här bor Robin och jag!


Tänkte att det var dags att jag lade upp lite bilder från mitt nya boende, studentrummet på Ölands folkhögskola. Här bor alltså jag och Robin i ett ganska stort dubbelrum, mittemot badrum och kök och med en utsikt över uteserveringen på skolan. Väldigt trevligt ställe!
Dock ser rummet helt annorlunda ut nu, vi har möblerat om lite och inrett det. Har blivit fint! Ska ta nya bilder någon dag när jag har tid och lust.
 
So long!
 

Nu flyttar jag!


Min födelsedag igår var helt underbar! Det var så himla kul att stå på en av vätskestationerna på Iron Man och dela ut vatten till de tappra triatleterna. Fick ge vatten åt vinnaren!
 
Sen åkte jag hem, bytte kläder och tog med mig picknickprylar till parken där min underbara Robin mötte mig. Vi har inte setts på en månad ungefär så det var så skönt att se honom igen! Så jag, Robin och hans pappa Peter satte oss och jag fick öppna paket. Fick superfina saker!
 
Sen dök det upp fler och fler och senare på kvällen såg jag att vi var i alla fall 26 stycken som satt där och myste. Det kom till och med ett helt gäng killar jag inte känner och firade födelsedag, haha.
 
Och kvällen avslutades med utgång. Toppenbra födelsedag!
 
Nu går flyttlasset, nu flyttar jag hemifrån! Nästa blogginlägg skrivs på mitt studentrum på Öland!