Beauty and the Beast

 
Nu var det längesen jag gjorde ett redigeringsinlägg, så jag tyckte det var dags. Nånstans i Skåne tog jag den här bilden på ett klocktorn och självklart kunde jag inte låta bli att "smutsa ner" bilden och göra den mycket läskigare. Var väldigt roligt och det blev verkligen två helt olika känslor i bilden.
Nae, nu har jag inte tid att sitta vid datorn mer. Ska iväg och träffa en massa polare och nattbada senare ikväll!
 
Ha det fint, gott folk!
 

Prästens badkar


Nu så kommer bilderna på "Prästens badkar"! Det är en lustig stenformation inte så långt från Kivik (om jag inte minns fel, mitt lokalsinne är inte det bästa, haha). Kan inte direkt säga att "badkaret" ser särskilt badvänligt ut, men coolt var det.
Haha, jag tycker första bilden är så rolig. Robin är verkligen väldigt lik sin pappa till sättet och på bilden går de ju på nästan exakt samma sätt, haha.
 
Kommer fler bilder från Skåne framöver, men jag har en massa andra bilder att visa också!
 
Ha det fint!
 

Vi går på äventyr!


Nu när jag äntligen har en massa bilder att visa i bloggen så har jag knappt tid till att blogga! Men ikväll blev det minsann ett blogginlägg!
Som ni kanske minns så skrev jag i ett inlägg häromdagen att jag, Robin, Frej och Robins pappa Peter var och letade efter "Prästens badkar" nere i Skåne. Och här är ett gäng bilder från äventyret!
Gillar verkligen näst sista bilden, den påminner lite om omslaget till The Beatles skiva Abbey Road, dock är det ju hav och sten överallt istället för ett övergångsställe, haha.
 
Vi hittade badkaret minsann, men vill ni se bilderna på det så får ni hålla ögonen öppna på bloggen, för bilderna dyker upp någon annan dag, mohaha!
 
Kram på er, ha det fint!
 

Big tree


När jag var i Skåne åkte vi för att titta på nåt som heter "Prästens badkar". Det är en lustig stenformation vid havet som såg riktigt cool ut. Tänkte visa er de bilderna vid ett annat tillfälle.
När vi skulle åka hemåt igen så fick jag syn på det här stora kala trädet. Det är antagligen dött, men det står fortfarande ståtligt och sträcker sina grenar mot himlen. Så jag satte mig i det höga gräset och knäppte några bilder, och så här blev det. Läckert!
 
See you soon!
 

En vanlig dag på slottet


Ja, så här kan det se ut en vanlig arbetsdag för min del. Jag jobbar nämligen (som jag nog redan har nämnt) på Kalmar slott och spelar teater och arbetar med barnverksamheten. Så de senaste dagarna har jag jobbat som renässansprinsessa som ni kan se på bilden. Jag går guidade turer och berättar om slottet och dubbar alla modiga barn som har gjort slottskampen.
Det är ruskigt varmt på slottet sådana här dagar som det varit på sistone, men kul är det i alla fall! Imorgon är jag gycklare istället så då blir det en massa bus!
 
Ha det fint allihop!