Scanner Portrait


Ikväll är jag på besök hos mina föräldrar och kände mig lite uttråkad, så jag körde ner huvudet i scannern och tog några självporträtt. En annorlunda fotografikonst minsann.
Nu ska jag bege mig upp till mitt sovrum och rensa ut kläder, böcker och annan bråte. Jag har nämligen planerat att flytta relativit snart igen, så då vore det skönt att inte ha alldeles för mycket saker.
Hej hopp!
 

Cherry blossom


Idag har jag varit ute och gått mycket. På morgonen gick jag på promenad med hela klassen och nu på kvällen gick jag själv på en långpromenad.
Efter att ha gått ett litet tag så fick jag syn på ett körsbärsträd och tog några bilder med mobilen. Det är faktiskt första gången jag fotat körsbärsblommor. De är så himla vackra!
Den andra bilden tog jag i slutet av promenaden. Jag gick i ungefär två timmar så solen hann sjunka rejält och det blev väldigt kallt.

Men nu är jag nerbäddad i sängen med en kopp te, kvällsmat och ett avsnitt av Robinson, mys!

Försent för Edelweiss


Jo, jag skrev ju i ett tidigare inlägg att jag gjorde något på lovet som jag inte gjort på väääldigt länge.
Jag piercade mig nämligen! Kanske inte låter som nån stor grej, men för mig var det en ganska stor förändring.
Jag har ju flera hål i öronen sedan innan, men pierca septum är ju en helt annan femma. Om det inte varit för att Simon kom på idén så hade det nog inte hänt. 
I vilket fall diggar jag den!

Ha det gött!

En katt i Nybro

 
God eftermiddag!
Jaa, idag fick jag plötsligt lust att leka runt i ett redigeringsprogram. Det är inte direkt de snyggaste bilderna, men de var lite småroliga att pyssla med. Sista bilden blev ändå ganska cool tycker jag!
 
Nu ska jag kolla på Game of Thrones! Snart börjar den nya säsongen, taggaaaaaa!
 
 

Solnedgång och fint sällskap

 
God fortsättning på eder alla!
Påsken firades med jobb på skärtorsdagen (hallelu!), ledighet på långfredagen (då jag fick träffa Simons mamma och bror som kommit till Sverige från Bryssel), påskmiddag hos mor och far på påskaftonen och även påskdagen spenderades i Kalmar. 
 
De här bilderna tog jag på Simons mormors balkong nere i Karlevi. Det var helt underbart att stå där och se ut över horisonten som blev rödare och rödare.
 
Har även gjort något under ledigheten som jag aldrig gjort förut (eller ja, senaste gången var för typ 10 år sedan om det nu räknas), men det får ni se bild på nån annan gång, haha.
 
God afton!