Det senaste från instagram


Jag tänkte visa lite bilder från den senaste tiden och berätta vad jag har pysslat med. Instagram uppdateras bra mycket oftare än bloggen, så bilderna är tagna från mitt instakonto.

Jag har gjort en liten makeover och skaffat pannlugg för första gången på över 10 år, jag gillar den skarpt! 
Som tur är har jag hunnit spendera lite tid med min underbara pojkvän också, och en dag spelade vi minigolf tillsammans med hans mamma och bror. Jag vann! 

Jobbet på slottet rullar på som vanligt och vi har fått en ny klänning i prinsessgarderoben, så vacker!
När jag inte jobbat på slottet så har jag hängt på Öland hos min pojkvän och hjälpt till med gårdsarbete på en gård i Dyestad, samt hjälpt till med filminspelning av en internetserie som kommer visas på SVT play framöver. Coolt!

Förra veckan hade vi personalfest och fick en arkeologisk guidning av Sandby borg på Öland, det var otroligt intressant!
Sista bilden har jag lånat av min kompis Josefin. Den är tagen i lördags på gården i Dyestad, som även är ett konstkollektiv där Simon bor för tillfället. Det var 10-årsjubileum i lördags och vi hade en härlig kväll!

Ha det bra mina vänner!


Berlin - Del 4

 
Här kommer en bildbomb från Berlin! Dagens bilder är från Berliner Dom, bilder tagna både inne i kyrkan och från utsidan av den stora kupolen.
På nedersta våningen fanns en krypta med mängder av gravkistor, den lilla vita tillhörde en namnlös prinsessa som dog som spädbarn.
Uppe på utsidan av kupolen häpnades man av utsikten, men jag är väldigt höjdrädd och stortrivdes därför inte på taket. Men fina bilder blev det!
Nere på fast mark tog vi ett glädjeskutt.
 
Fler bilder kommer!

Life is good!


Åh jösses, finns det någon sämre bloggare än mig? Tror knappast det. 

Men livet bara rusar iväg just nu! Jag är lyckligare än någonsin förr för jag vet att jag har funnit min drömprins och lever i en stor bubbla full av rosa fluff, hjärtan, glitter och gulligull.

Att livet ändå kunde kännas så bra! Hurra för livet, lyckan och kärleken, hurra!