Sträck ut din hand


Idag är det underbart väder. Det har regnat nästan hela dagen och jag älskar sånt här väder! Det är så mysigt!

Som vi alla vet lever hundratusentals människor på flykt här i världen. Och ingen av oss kan göra allt, men tillsammans kan vi göra något fint för dessa människor. Så idag skänkte jag en slant till människor i nöd. Det kanske inte är världens största summa, men det är i alla fall något. 

Varenda gåva är värd mycket! <3

Memory Lane


Idag sitter jag och kolla igenom gamla minneskort från mina gamla kameror. Min första kamera fick jag när jag var 13 år tror jag och jag var tydligen en fruktansvärt dålig fotograf. Många suddiga bilder senare hittade jag ett gäng bilder på mina små katter. Och kan man tänka sig, jag lyckades ta ett par skarpa bilder! De blev till och med lite fina.
 
Den svarta katten, Sotis, har vi tyvärr inte kvar. När vi flyttade till stan lämnade hon en dag huset och kom aldrig tillbaka. Det är ungefär fem år sedan hon försvann och jag saknar henne fortfarande väldigt mycket. Hon var en mysig katt. Den andra katten, Smulan, har vi däremot kvar. Hon trivs väldigt bra här.
Nu när jag jämför de här bilderna som är cirka 7 år gamla så märker jag att hon har åldrats en del till utseendet. Men även katter ska väl bli gamla och grå, haha.
 
Den tredje bilden togs på en toalett nånstans i Venedig 2013. Jag har slutat ta selfies inne på toaletter nu.
Typ.
 
Expeditionen i fotoarkivet fortsätter!