Melodica

Konsert med Simon Ljungman och Fredrik Berglund
 
Oj, vilka dagar jag har varit med om!
Igår och idag hade jag och mina kurskamrater konsert tillsammans med Simon Ljungman och Fredrik Berglund. De har ett Simon & Garfunkel-program som de spelat på olika platser i Sverige med olika körer och nu var det vår tur!
Det var sååå kul! Och ja, jag höll på att explodera i en miljon små atomer i höstas när jag fick veta att vi skulle spela tillsammans med Håkan Hellströms gitarrist. HALLÅ DET ÄR JU HUR COOLT SOM HELST!
Och så trevliga och snälla Simon och Fredrik var. Jag vill bli deras officiella bästis. Var fyller man i ansökningspapprerna?
 
 
SJÄLVKLART var jag tvungen att ta en bild med dem! Och jag ser så där underbart awkward ut som man brukar göra när man vill se cool ut.
Simon håller i min armbåge. Där har jag en Håkan Hellström-tatuering som Simon ville få med på bild. 
 
 
Sammanlagt gjorde vi tre konserter och innan sista konserten drog igång så tog vi en obligatorisk gruppbild i en trång och gul korridor. Det blev riktigt gulligt!
 
 
 Bild från vår sista konsert tillsammans. De två sista bilderna har jag fått låna av min kursföreståndare Anna. Det här är ett av de roligaste konsertprojekten jag har gjort!
Under projektets gång har jag blivit helt såld på Simon & Garfunkel, så jag sitter här och diggar med Mrs. Robinson och Kathy.
 
 Jag är så galet tacksam över att jag får uppleva sådana här saker och att jag får syssla med det jag tycker bäst om i hela världen.
 
Nu ska jag skriva kassabok. Att vara vuxen har sina ansvar.
 
Up and away.