Ny kamera!

 
Nu har jag just inhandlat min första analoga kamera! Det är en Canon T50 som kommer från 80-talet, det är svincoolt! Dock har jag inte hunnit testa den, kom just hem och har varken film eller batterier.
Plus att jag måste lära mig hur den funkar.
 
Robin hittade en Chinon 723 Power Zoom Classic från 70-talet. Så nu är vi väldans nördiga båda två!
(Dock planerar jag att sno kameran från honom, jag menar hallå! Det är klart att jag vill ha en Chinon!"
 
Bäst av allt, kamerorna kostade 70 kr styck! Dessutom fick Robin med en väska till sin, min väska fanns inte kvar tyvärr.
 
 

Dansstudion

 
Joo, bloggen finns kvar. Även om den inte uppdateras så ofta. Men aja, jag skriver när jag skriver och när jag inte skriver så gör jag något annat.
 
I förra söndagen (alltså inte i förrgår) så var Lenny här och vi passade på att dansa i skolans dansstudio. 
Och här är en bild på en matta. Varför vet jag inte riktigt, men jag tyckte bilden såg cool ut. Och på andra bilden är en Lisa på samma matta. Lenny filmade när jag försökte göra danssteget "the snake" eller "the worm" som det kallas.
Jag lyckades inte. Men jag printscreenade den coolaste delen (delen innan mitt magplask), så nu ser jag ut som värsta proffset!
 
Eller inte.
 

Nya klassen

 
Så här ser min nya klass ut. Musikteater-ettan. Det ni.
Känns märkligt att ha en ny klass när jag fortfarande saknar min gamla klass så mycket. Men jag trivs bra, det är en mysig klass!
 
Det blev ett litet blogguppehåll nu den senaste veckan, men jag har inte direkt haft lust eller orkat blogga. 
Men idag är jag stark!
 
Hej och hå, nu ska jag och Mr. Ben&Jerry stifta bekantskap.
Mums!
 

Ny hårfärg

 
Att skriva om att man har bytt hårfärg på bloggen är väl inte det mest intressanta, men för min del är det faktiskt en jättestor förändring eftersom jag under hela mitt liv (dvs 20 år) har varit blond och haft min naturliga hårfärg hela tiden. Okej, jag fixade en ombre i våras, men jag har alltid haft kvar min egna hårfärg i botten.
 
Så häromdagen lyckades Robin övertala mig att färga håret svart, och jag ä-l-s-k-a-r det! Trodde faktiskt inte att jag skulle passa i mörkt hår, men det tycker jag faktiskt att jag gör!
 
Tjoho!